Maur, mus og insekter

Ingenting bryter vel sommeridyllen mer enn ubudne gjester i hjemmet eller på hytta. Opplever du problemer med skadedyr og plagsomme insekter som har invitert seg selv hjem til deg? Vi har skadedyrbekjempelse som tar hånd om rotter, mus og insekter både inne og ute. 

BLI KVITT MAUR

Et av de vanligste småkrypene å få uønsket besøk av er maur. I Norge har vi ca. 10 forskjellige typer maur, og fire av dem kan forårsake alvorlig materiell skade. Vi gir deg tipsene for hvordan du kan bli kvitt maur.
MAURSTRØPULVER PG TRINOL 250 G

MAURSTRØPULVER PG TRINOL 250 G

Trinol Maurstrøpulver PG er et effektivt maurmiddel for utstrøing. Klar til bruk.
Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etikett og produktinformasjon før bruk. H410 Meget giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann.

Les mer

MAURÅTE GRANULAT 300GR

MAURÅTE GRANULAT 300GR

Trinol Mauråte granulat er et åte mot maur ute. Middelet er for bruk utendørs og kan strøs der maur ferdes eller blandes i vann og helles rett i tue/reir. Smart maurmiddel med lang virketid. Middelet virker ved at maur tar med seg åte tilbake til reiret og forer dronningen og larver slik at reiret utryddes. 

Les mer

MAURMIDDEL SWIRR TUBE 25G

MAURMIDDEL SWIRR TUBE 25G

Bli kvitt maur med maurmiddel Swirr Tube, en flytende maurdreper klar til bruk. Maurene lokkes til geleen som de spiser eller får på seg. Når maurene tar med geleen tilbake til boet vil boet forgiftes og utryddes. Dette er et luktfritt, effektivt og økonomisk maurmiddel til bruk i og rundt bygninger. Påfør geleen i en maurlokkeboks eller lag din egen felle ved å legge virkestoffet på bakepapir. Ved å bruke bakepapir hindrer du at stoffet trekker inn og lager flekker på underlaget eller tørker ut.

Les mer

MAURLOKKEBOKS 2STK

MAURLOKKEBOKS 2STK

Maurlokkebokser fra Trinol er enkel og trygg bekjempelse av maur, spesielt godt egnet til innendørs bruk. Boksene inneholder både lokkestoff og åte og er klar til bruk. Innholdet er en meget effektiv kombinasjon av signalstoffer og aktive ingredienser, som lokker alle typer maur inn i boksen. Systemet er helt lukket og er anbefalt av Nasjonalt folkehelseinstitutt. Pakken inneholder to stk og en boks har kapasitet på 10m2 romstørrelse.

Les mer

NIPPON MAURMIDDEL

NIPPON MAURMIDDEL

Nippon maurmiddel er mest effektivt om vinter og tidlig vår før maurene trekker ut. På grunn av kulda kommer maurene seg ikke ut om vinteren, og maurene har lite tilgang på mat. Hvis du opplever maur inne på disse årstidene, kan det nærmest sees som et bevis for at de bor inne i konstruksjonen av bygget. Ute ville maurene ligget i dvale. Gjerne lever maurene i nærheten av en varmekilde. Under varmekabler og i sålen under bygget er det ofte brukt isopor produkter. Maur elsker å bo i slike materialer. Mer info lenger ned på siden.

Legg små dråper Nippon mauråte på en flat plate av plas, glass, papir eller metall, helst om kvelden, med jevne mellomrom der du ser maur. Innendørs er mauråte aller mest effektivt dersom du først bruker litt tid på å finne ut hvor maurstien går, og legger åte så nærme som mulig inngangen til tua. Det er gjerne et sted ved gulvlist eller annen sprekk i vegg.

Fyll på Nippon hver dag inntil mauraktiviteten opphører, vanligvis  mellom 7-10 dager.

BLI KVITT MUS OG ROTTER

Musen er en dyktig klatrer og klarer enkelt å skvise seg gjennom små sprekker i grunnmur eller andre åpninger for å komme inn. Både ly, varme og mat er attraktive mål for en liten gnager. De liker seg godt i fukt, så kjellere er et rom hvor mange opplever plager med skadedyret samtidig som de kan slå seg til rette på loft og inne i veggen din. I tillegg til å være en ubehagelig plage kan både rotter og mus være bærere av smitte og selve dyret og avføringen deres er svært illeluktende. Her gir vi deg tipsene for hvordan du kan bli kvitt mus og rotter.

MUSEFELLE TRINOL POWERCAT MED ÅTE 2-PAK

MUSEFELLE TRINOL POWERCAT MED ÅTE 2-PAK

Trinol Powercat er en kraftfull musefelle i plast med åte. Enkel å lade, enkel å tømme. Åte av peanøttsmør. Pakken innholder 2 musefeller. 

Les mer

MUSEBLOKK D FRAP BLOCK 2STK

MUSEBLOKK D FRAP BLOCK 2STK

Bli kvitt mus med Trinol museblokk D Frap Block. Du får to ferdigfylte engangsåtestasjoner mot mus innendørs. Åtestasjonen skal ikke etterfylles. Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etikett og produktinformasjon før bruk.

Les mer

MUSEFELLE ELEKTRONISK VICTOR

MUSEFELLE ELEKTRONISK VICTOR

Victor Elektronisk musefelle gir rask og human avliving av opptil 100 mus pr batteriskifte. Du slipper å komme i berøring med døde mus ved tømming. Ny og forbedret versjon. Fellen er kun for innendørs bruk. Plasser fellen der du har sett mus eller langs veggen hvor musen ferdes. Fellen dreper musen humant med et elektrosjokk. Hver gang fellen har fanget en mus vil et lys på toppen blinke inntil 7 dager for å indikere fangst. Bruker 4 stk AA-batterier.

Les mer

MUSEFELLE ELEKTRONISK MULTIKILL

MUSEFELLE ELEKTRONISK MULTIKILL

Victor Multikill er den kraftigste og mest avanserte musefellen for konsumentmarkedet. Den passer for områder med mye mus, og gir rask og human avliving av opptil 150 mus pr batteriskifte. Musefellen er utstyrt med to innganger på baksiden, som leder musen inn i et «Shock N Drop»- kammer hvor agnet er plassert. For å komme til agnet må musen gå på metallplater hvor den får et raskt og humant sjokk som dreper musen på mindre enn tre sekunder. Etter at musen er drept roterer kammeret og tømmer musen i en oppsamlingsskuff. Fellen tilbakestilles automatisk. Et lys plassert over strømbryteren blinker grønt for å indikere fangst, lyser gult ved full fangstskuff, og rødt ved lavt batterinivå.

Les mer

BLI KVITT INNSEKTER

Vi liker ikke høy fuktighet i hjemmene våre, men en del insekter elsker det. Det er derfor mange insekter trives godt i kjellere. De søker mot slike steder, og de formerer seg der. Men det er nå som sommeren nærmer seg at de ofte flytter på seg, og det er derfor nå er den beste tiden for deg å gjøre tiltak.

INSEKTSMIDDEL 810 700ML

INSEKTSMIDDEL 810 700ML

Trinol 810 er et rask og effektivt insektsmiddel som er klart til bruk. Insektsmiddelet forebygger og bekjemper alle typer insekter både innendørs og utendørs. Virker mot maur, fluer, sølvkre, veps, møll, midd, flått, edderkopper, kakerlakker mm. Brukes der insekter ferdes eller hvor de oppholder seg. Virksomhetstid 7 – 8 uker og sprayen inneholder 700ml.

Les mer

SUPER PERMETRIN 500ML

SUPER PERMETRIN 500ML

Super Permetrin insektsspray er et effektivt insektesmiddel til bekjempelse av maur, veps, fluer, borebille, eddekopper, skjeggkre og sølvkre. Super Permetrin er et kraftig middel som raskt dreper insektene du vil bli kvitt. Middelet er vannbasert og er egnet til innendørs bruk. Virksomhetstid 5 – 6 uker fra behandlingen starter. Leveres med forlengelsesdyse som gjør det lett å komme til på vanskelige steder.

Les mer

DEET SPRAY 40% MYGG OG FLÅTT

DEET SPRAY 40% MYGG OG FLÅTT

Trinol Deet Spray 40% gir effektiv beskyttelse mot mygg og flått. Påfør middelet sparsommelig på kroppsdeler som ikke er tildekket av tøy. Dersom middelet skal brukes i ansiktet, tar man det på hendene først og deretter smører på. Spray aldri direkte i ansiktet. Les pakningsvedlegg før bruk. Beskytter i 8 timer mot husmygg, malariamygg og gulfebermygg. Opptil 4 timers beskyttelse mot flått.

Les mer

VEPSESKUM 300ML

VEPSESKUM 300ML

Ønsker du å bli kvitt veps kan Trinol vepseskum hjelpe deg. Dette er et insektmiddel i form av skumspray klart til bruk. Et effektivt middel for bekjempelse av veps i vepsebol. Dysen tillater deg å ha god og trygg avstand til vepsebolet under bruk.

Les mer

FLUEFANGER VINDU 4STK

FLUEFANGER VINDU 4STK

En effektiv og giftfri limfelle mot fluer som er enkel i bruk og har lang virketid. Plasseres for eksempel i vinduet, bak planter. Pakken inneholder 4 stk.

Les mer

FLUESPIRAL 4STK

FLUESPIRAL 4STK

Trinol fluespiral er god gammeldags limfelle uten gift som tiltrekker og fanger flyvende insekter. Pakken inneholder 4 spiraler med stifter for oppheng.

Les mer

SKJEGGKREFELLE, 9 LIMFELLER

SKJEGGKREFELLE, 9 LIMFELLER

Skjeggkrefelle fra Trinol som hjelper deg å bli kvitt skjeggkre. Fellene plasseres langs gulvlister, bak/under møbler eller i skap der du har sett eller mistenker at skjeggkre ferdes. Pakken inneholder 9 giftfrie limfeller uten åte som sørger for at skjeggkre fanges. 

Les mer

SKJEGGKREFELLE MED ÅTE

SKJEGGKREFELLE MED ÅTE

Effektiv skjeggkrefelle fra Trinol som hjelper deg å bli kvitt skjeggkre. Fellene plasseres langs gulvlister, bak/under møbler eller i skap der du har sett eller mistenker at skjeggkre ferdes. Pakken inneholder 9 giftfrie limfeller og 5 gram åte som sørger for at skjeggkre fanges. Åten tiltrekker seg skjeggkre og øker sannsynligheten for fangst.

Les mer