interiør

Vi elsker interiør og derfor må vi jo ha en interiøravdeling fyllt med spennende varer fra leverandører vi elsker. Her finner du aktuelle ting til boligen din, enten du går for noe trendy eller praktisk. Eller hva med å gi bort en vakker gave?
Start her

Broste Copenhagen

Broste er en av våre store favoritter. Fantastisk design. Klassisk og trendy på samme tid. I tillegg til småvarer selger vi også større varer fra Broste. Her kan du for eksempel få vakker fløyel i hotellkvalitet.

House Doctor

Dansk design er i vinden som aldri før og House Doctor er en av de som klarer seg veldig bra. De har et stort mangfold, fantastisk design og fornuftige priser, så det er jo ikke veldig rart.

OX Denmark

Dansk design på sitt aller beste! Skinn i enestående kvalitet er en gjenganger på produktene. I sortimentet finner du blant annet den originale butterflystolen og mange andre designperler. Kom å opplev flere av produktene i vår butikk. 

Vipp

Vipp er kanskje mest kjent for sine ikoniske søppelbøtter, men dette danske firmaet stopper ikke der. Sortimentet deres vokser og de har nå en solid interiørkolleksjon bestående av både lamper, bord og hyller. Alt i den stramme Vipp stilen som vi elsker.

tepper fra rezas

TEPPER - LONE VINTAGE

Vi fører tepper fra Rezas i Danmark som har nordeuropas største utvalg av håndknyttede kvalitetstepper.

tepper fra lone tepper

 

Vi har tepper fra LONE TEPPER. Vi har mye lagerført. Resten bestiller vi.
Les katalogen til LONE TEPPER her!

Er du ute etter Jernia sitt standardsortiment?