EN FLOTT TERRASSE MED RIKTIG BESKYTTELSE OG VEDLIKEHOLD

Jevnlig vedlikehold av terrassen er smart og økonomisk. Sørg for at terrassen får et langt liv på tross av ytre påkjenninger med trebeskyttelse og beis.

TREBESKYTTELSEN SOM KAN ERSTATTE TERRASSEBEIS

Hørt om terrassebehandling som har opptil 12 års vedlikeholdsintervall? Med denne trebeskyttelsen kan du erstatte den klassiske terrassebeisen og du får en miljøtilpasset impregnering som motvirker råte, alger, mugg og smuss år etter år!

FORVASK

FORVASK

Forvask benyttes før man skal behandle treverk med Sioo:x Trebeskyttelse og Overflatebeskyttelse. Forvask bidrar også til å åpne porene i treet slik at det bedre tar til seg Trebeskyttelsen. 

Les mer

TERRASSE TRINN 1

TERRASSE TRINN 1

TERRASSE TRINN 2

TERRASSE TRINN 2

VEDLIKEHOLDSVASK

VEDLIKEHOLDSVASK

Vedlikeholdsvask brukes ved vask før terrassebehandling og ved vedlikehold av terrassen ved behov. Det er alt som skal til for å opprettholde treets friske og fine lysegrå glans i mange år. Vasken kan brukes på både nytt og gammelt treverk. 

Les mer

Terrassebeisfjerner

For å oppnå et pent og riktig resultat er forarbeidet viktig. Har man en tidligere beiset terrasse og ønsker å behandle terrassen på nytt er man nødt til å fjerne det gamle.

Vi tilbyr produkter som fungerer utmerket til denne jobben.

TREBITT TERRASSEBEISFJERNER

TREBITT TERRASSEBEISFJERNER

Terrasserensen fjerner gammel beis og renser/lysner  treverket samtidig som den gjør treverket klart for en ny runde med beis. Siden terrasserensen renser og lysner treverket er det ikke noe problem å endre farge.

Les mer

GJØCO TERRASSERENS

GJØCO TERRASSERENS

Renser og bleker. Sterkt rengjøringmiddel som fjerner gammel treolje/terrassebeis, smuss og forurensing. Gjennoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler. Benyttes ufortynnet, etterspyles med vann. Må ikke benyttese på edeltre og eksotiske tresorter. 

Les mer

GJØCO TERRASSERENS GEL

GJØCO TERRASSERENS GEL

Ekstra sterk terrasserens som effektivt fjerner gammel terrassebeis. Gelstruktur for enklere bruk og gir optimalt underlag for ny behandling.

Les mer

TERRASSEBEIS

Terrassebeis finnes både i olje- og vannbasert og kan velges i en rekke forkjellige farger.

TREBITT TERRASSEBEIS

TREBITT TERRASSEBEIS

Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate.
Inntil 3 års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking.

Les mer

PROTECT TERRASSEBEIS

PROTECT TERRASSEBEIS

Vanntynnbar spesialoljebeis for økt holdbarhet. Tilsatt sopphindrende middel. Bruksområde: For bruk på impregnert treverk som terrasser, levegger og hagemøbler. For utendørs bruk. Tilpasset Jotun blandesystem.

Les mer

HERREGÅRD TERRASSEBEIS VANNBASERT

HERREGÅRD TERRASSEBEIS VANNBASERT

Herregård Terrassebeis er en vanntynnbar beis med sopp- og algehindrende middel. Den har god penetrerende og vannavisende effekt som beskytter treverket godt. Herregård Terrassebeis brukes utvendig på terrasser og hagemøbler. Kan brukes på trykkimpregnert materiale, og både gammelt og nytt treverk.

Les mer

HERREGÅRD TERRASSEBEIS OLJEBASERT

HERREGÅRD TERRASSEBEIS OLJEBASERT

Meget slitesterk og værbestandig oljebeis. Gir en flott dybde og glød til treverket. Kan brukes ned til 0 grader og er raskt vannbestandig. Løsemiddelbasert kvalitetsbeis med filmbeskyttende middel mot svartesopp. Matt eller blank overflate velges med antall strøk.

Les mer

Treolje

JOTUN TREOLJE

JOTUN TREOLJE

Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk. Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Treoljen er meget vannfast og beskytter treverket mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt. Treoljen er tilsatt et middel som motvirker svertesopp. Treoljen påføres med pensel eller rulle og trenger godt inn i underlaget.

Les mer

JOTUN TREOLJE VANNBASERT

JOTUN TREOLJE VANNBASERT

Jotun treolje er en vannbasert spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk. Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Treoljen er meget vannfast og beskytter treverket mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt. Treoljen er tilsatt et middel som motvirker svertesopp. 

Les mer

TJÆRALIN TREOLJE

TJÆRALIN TREOLJE

Tjæralin Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og sopphindrende middel. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Tjæralin Treolje skal trekke inn i treverket og beskytte i dybden. Den skal etterlate seg et matt utseende. 

Les mer

SCALA TREOLJE PROTECT XO

SCALA TREOLJE PROTECT XO

Scala Treolje XO er en høykvalitetsolje fra Gjøco AS. Oljen motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Rens treverket godt før påføring og pass på at det ikke kommer fukt til mens oljen tørker.

 Er du usikker på hvilken maling du skal gå for?

Kom innom oss på Jernia Drøbak så hjelper vi deg igang.

Hos oss lønner deT seg å være fast kunde!

Som medlem av Jerniaklubben får du mange fordeler.