Hus & Hage

Enten du skal vaske, klippe eller stelle. Vi har kunnskapen og produktene du trenger for å gjøre jobben. Vi fører et stort utvalg ekstrautstyr og bestiller gjerne for deg om vi ikke skulle ha hva du trenger.
Start her

Gardena

Gardena er uten tvil mest kjent for sitt vanningssystem. Med det kan du pusle sammen stort sett alt du måtte ønske. Vi fører et stort utvalg i vannslanger, koblinger og annet vanningsutstyr.

Kärcher

Kärcher leverer rengjøringsprodukter til alle oppgaver i hjemmet. Aller størst er de kanskje på høytrykk. Vår erfaring er at de leverer produkter som er effektive og av god kvalitet og som vi er stolte av å selge.

Stiga

Stiga er kjent for bensinklipperene sine. De har en modell for hvert behov og blir også stadig mer aktuelle med batteridrevne produkter. Hva med en robotklipper for eksempel? I vintersesongen er de aktuelle med snøfresere, igjen både på bensin og batteri. I tillegg til utvalget i butikk er det ikke noe problem å bestille det du måtte mangle.

Grilldager

Grilldager

SOMMER OG GRILLVelkommen til grillfestDet er en helt egen sjarm med grillmat. Fra den enkleste grillpølse til fantastiske måltider. ALT kan grilles! Grilling er ikke noe som kun hører sommeren til. For noen grilles det hele året. Vi har en helårs grillavdeling i...

les mer
Grillfest

Grillfest

Vi har et stort utvalg griller, enten du er på jakt etter en Weber-grill eller en gassgrill fra Char-Broil. Du finner også kullgrill og turgrill – grill etter ditt behov. Vi har også masse spennende grilltilbehør og grilltrekk som vil gjøre grillsesongen komplett.Solgrillen bruker en ny og innovativ teknologi som utnytter den termiske varmen fra solen til å lage mat. Du kan nå lage mat med direkte varme fra solen.

les mer