kjøkken

Vi ønsker at vår kjøkkenavdeling skal inspirere deg. Vi gjør det vi kan for å fylle hyllene med spennende varer som gjør jobben lettere i hjemmet. Vi fører også eksklusive designvarer som garantert kommer på ønskelisten.
Start her

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Hos oss lønner deT seg å være fast kunde!

Som medlem av Jerniaklubben får du mange fordeler.

Victorinox

Victorinox er et Sveitsisk merke som først ble kjent for sine Swiss Army Knives. I dag produserer de også kokkekniver for både profesjonelle og hobbykokker. Knivene har en livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil.

Ritter

Ritter, eller Ritterwerk som de faktisk heter, produserer oppskjærsmaskiner for hjem og storkjøkken med fokus på kvalitet. Alle modellene priduseres i Tyskland i en fabrikk like utenfor München. Hos oss finner du som regel et par modeller i forskjellige klasser.

Riedel

Riedel baserer seg på en fortåelse av at glassets form har en innvirkning på smak og lukt, og kan avgjøre den totale vinopplevelsen. Riedel produserer nå munnblåste og maskinproduserte druespesifikke krystallglass. Hos oss finner du den populære serien Vinum

Pillivuyt

Pillivuyt er fransk porselen av øverste klasse. Materialet i porselenen og den ekstremt sterke glasuren som blir brent på 1400°C gjør Pillivuyt ekstra sterk og holdbar. Alt i serien er ovfast og kan benyttes i ovn +350°C rett fra fryser -30°C. Vi fører et stort utvalg servise og former fra merket.

Kitchenaid

Kitchenaid kjøkkenmaskin er designet av Egmont Aren. Den har fått flere designpriser og er utstilt på Museum of Modern Art i New York og i San Francisco. Det er en kjøkkenmaskin av fantastisk kvalitet. Den har en sterk overføringsmotor og et unikt planetarisk røresystem. Vi fører et stort utvalg farger i tillegg til den profesjonelle varianten av kjøkkenmaskinen.

Kai

Kai har produsert kviner og relaterte produkter i 100 år og er av meget høy kvalitet. Denne kvaliteten plasserer Kai sine produkter blant de beste i verden.

Cacas

Cacas er en totalleverandør av bakeutstyr og får mye plass i vår store bakeavdeling. Vi fører alt fra fondant og marsipan til kakeformer og utstyr til kakedekorering.

Luigi Bormioli

Luigi Bormioli er kjent for å være den første fabrikken, som på maskin, kunne blåse klokke og stett i ett. Det betyr bl.a., at det er en liten risiko for brist mellom klokke og stett. Alle glassene tåler maskinoppvask ved 55 °C og har 25 års garanti.

WMF

WMF er en av Europas største produsenter innen bestikk, kok og stek, vintilbehør og designprodukter som er preget av topp kvalitet og funksjonalitet. Alle WMFs produkter er laget av 18/10 rustfritt stål, Cromargan® – et registrert varemerke for WMF siden 1927.

Takamura

Takamura knivene er håndlaget med tanken at «Gode kniver kommer fra gode materialer, dyktig smidd, riktig varmebehandling og perfekt sliping» Vi fører kniver fra Migaki-serien, som består av et laminert blad med SG2 stål og Hana-serien som har damask blad.

Dualit

Fantasktisk kvalitet og retro design kjennetegner dette merket som stort sett lager kjøkkenapparater.

Masahiro

Masahiro baserer seg på japansk tradisjon og kvalitet. De lager spesialiserte kniver for enhver bruk. Vi fører MV-serien, som er den mest solgte serien i Norden og MVS-serien. I tillegg har vi også noen kniver fra den mer tradisjonelle serien MS-8.

Bastian

Bastian leverer masse flotte kjøkkentekstiler som forklær og grytekluter.

Er du ute etter Jernia sitt standardsortiment?