maling

Vi har en stor malingsavdeling og og er opptatt av at kundene våre får den beste veiledning og de produktene som trengs til jobben. Vi fører de sterkeste merkevarene og krydrer med spesialprodukter til den kresne. Kom å spør en av våre dyktige medarbeidere om råd.
Start her

Årets trender

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Er du ute etter Jernia sitt standardsortiment?

Våre merker

Jotun

Jotun er en kjent merkevare for de fleste. De har produsert maling siden 1926. De startet smått, men så leverer de malig og malingrelaterte produkter over hele verden. Produktene deres er velkjente for de fleste, med sterke merkevarer som Drygolin og Lady.

Drywood

Maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 100% opp i vann. Laget på samme resept siden 1978 og har lang holdbarhet på farge og glans 12-16 år.

 

Soft Elements kalkmaling

Soft Elements er en vakker kalkmaling. Skap et personlig uttrykk ved å bruke forskjellige teknikker og påføringsmetoder. Malingen kan blandes i mange kalkmalingsfarger og har i tillegg et eget fargekart med hekt fantastiske farger 

Wocoa Denmark

Tidligere kjent som Trip Trap, og har nå byttet navn til Woca Denmark. De har i over 40 år produsert høykvalitets oljer for gulv. Sortimentet deres omfatter nå det meste innen trepleie. Også for kjøkkenbenk.

Kom innom for å se utvalget.

Gjøco

Gjøco er en Norsk fullsortiments malingsprodusent lokalisert på Nordmøre. Bedriften deres ble startet i 1940 og vi har jobbet tett med dem siden 90-tallet. Produktene deres har en fantastisk kvalitet og er lette å jobbe med. Gjøco fremstår nå som Norges nest største produsent og vi er stolte av at dere kan finne produktene deres i vår butikk!

Tjæralin

Tjæralin forhandler kvalitetsmaling med vekt på å beskytte. Norske hus må tåle mye! Vi fører stort sett eksteriørprodukter fra Tjæralin, som beis og dekkbeis. I tillegg tar vi gjerne imot bestilling på resten av sortimentet deres. Som f.eks den spennende effektmalingen Marco Polo

Hos oss lønner deT seg å være fast kunde!

Som medlem av Jerniaklubben får du mange fordeler.