Personvernserklæring

Hvem vi er

Nettstedet eies av CITY FARGER AS – Org nr 948 252 295 og er en del av Jernia-kjeden. Vi holder til på Amfi City Drøbak.
Holterveien 3, 1440 Drøbak.

Vår nettstedsadresse er: https://cityfarger.no

Vårt nettsted

Vårt nettsted cityfarger.no gir deg informasjon om oss, vår butikk og våre tjenester. Videre gir den deg oversikt over våre produkter og Jernias kundeklubb. Jernias kundeklubb er et fordels- og lojalitetsprogram for deg som er kunde av Jernia AS og Jernia Detalj AS sine butikker, og som har registrert deg som medlem. For å bli medlem i Jernias kundeklubb, må du lage en bruker på Jernia.no og godta deres personvernerklæringen.

Hvilke opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som Jernia.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss. På nettstedet vårt bruker vi cookies.

Kontaktskjemaer

Når du sender inn vårt kontaktskjema, må du oppgi navn, norsk mobilnummer og gyldig e-post adresse. Opplysningene lagres av oss. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere, slik som henvendelser til kundesenteret.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Jernia Kundeklubb

Jernia kundeklubb er et fordels- og lojalitetsprogram. Jernias kundeklubb er for medlemmer som har registrert seg. Ved å bli medlem vil du motta spesielle tilbud, nyheter, inspirasjon og tips fra oss. Les mer om fordeler ved å være med i Jernias kundeklubb her.

For å bli medlem av Jernia kundeklubb og dermed få brukerkonto hos oss, må du oppgi ditt mobilnummer (+47), en gyldig e-post-adresse og ditt navn. Øvrige personopplysninger du velger å gi til oss på registreringssiden eller ved bruk av tjenestene tilgjengelig via Jernia kundeklubb, er frivillig.

Medlemskapet er gratis. Alle personer som har fylt 16 år kan registrere seg. Alle fordeler medlemskapet gir er personlige. Fordelene kan kun benyttes av deg for personlig bruk og kan ikke overdras til andre, med mindre annet fremgår særskilt. Du er ansvarlig for å ta forholdsregler slik at ikke andre får tilgang til kontoen. Innloggingsinformasjon til din brukerkonto (brukernavn og passord) må du bare bruke selv og oppbevare skjult for andre. Du kan når som helst endre ditt passord, og vi oppfordrer deg til å oppdatere ditt passord med jevne mellomrom.

Som medlem i Jernia kundeklubb vil du få tilbud på e-post og SMS. På e-post sender vi jevnlig ut nyhetsbrev. Du kan når som helst bestemme at slik markedsføring skal opphøre for enten e-post eller SMS eller begge kanaler, ved å bruke avmeldingsfunksjon i e-posten/SMS-en fra oss eller ved å benytte annen avmeldingsfunksjon som er vist som tilgjengelig for deg på e-post, i SMS eller på din brukerprofil. Selv om du velger å melde deg av mottak av markedsføring på SMS eller e-post, vil vi så lenge du er medlem kunne sende deg informasjon av betydning for medlemskapet ditt (som f.eks. endringer i medlemsvilkår). Se her for medlemsvilkår for Jernias kundeklubb

Hvordan sikrer vi personopplysningene: Vi bruker HTTPS-kommunikasjon for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og oss. Vi håndterer personopplysninger på en kryptert og sikker måte.

Rettighetene dine

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Har du lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss.

Vår kontaktinformasjon er:

City Farge AS, Holterveien 3, 1440 Drøbak.

Telefonnummer: 64 93 40 65
E-post: post@cityfarger.no