Sist oppdatert: februar. 2024

Velkommen til City Farger!

Disse personvernreglene forklarer hvordan cityfarger.no samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger. Vi tar personvern på alvor, og vi er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger. Les nøye gjennom disse reglene for å forstå hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

Hvilke opplysninger samler vi inn?

Informasjon du gir oss frivillig

Når du registrerer deg, abonnerer på vårt nyhetsbrev, fyller ut skjemaer eller på annen måte samhandler med [nettstedets navn], kan du bli bedt om å gi oss visse personopplysninger som navn, e-postadresse, telefonnummer eller annen relevant informasjon.

Informasjon som samles inn automatisk

Vi kan samle inn informasjon om din bruk av nettstedet gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier. Dette kan inkludere IP-adressen din, nettlesertype, besøkte sider, lenker du klikker på og andre lignende informasjoner.

Hvordan bruker vi opplysningene?

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

  • For å tilby og vedlikeholde tjenestene våre.
  • For å kommunisere med deg, inkludert å sende deg informasjon om tjenester, nyheter og kampanjer.
  • For å forbedre brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettstedet.
  • For å analysere bruksmønstre og samle inn statistikk for å forbedre våre tjenester.

Hvordan deler vi opplysningene?

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle juridiske forpliktelser eller beskytte våre rettigheter.

Hvordan beskytter vi opplysningene?

Vi tar alle rimelige forholdsregler for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse. Vi bruker sikre teknologier og prosedyrer for å beskytte dine personopplysninger.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i, korrigering av eller sletting av dine personopplysninger. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta markedsføringsmateriell. For å utøve dine rettigheter, vennligst kontakt oss på ordre@cityfarger.no.

Endringer i personvernreglene

Vi kan oppdatere disse personvernreglene fra tid til annen for å reflektere endringer i våre tjenester eller juridiske krav. Vi vil informere deg om vesentlige endringer ved å legge ut en oppdatert versjon på nettstedet vårt.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse personvernreglene, vennligst kontakt oss på ordre@cityfarger.no.